Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido (nebo máslová) | 1/2 ks |
telecí maso | 300 g |
rýže Arborio | 350 g |
mražený hrášek | 200 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 300 - 500 ml |
šafrán | 1/2 lžičky |
šalvěj čerstvá | 2 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
malá cibule | 1 ks |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
strouhaný parmezán |
Postup: Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak... zobrazit recept
Postup: Kaštany nařízneme do kříže, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 40 minut.... zobrazit recept
Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept
Postup: Na rozehřáté máslo vklepneme 2-3 vajíčka, jen lehce promíchneme, aby se bílky... zobrazit recept
Postup: Suroviny:kysané zelí - cca dvě větší hrstěbrambory - cca 3 velké, jinak... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...